Golden Knights ja Stars avaa huippukokouksen välienselvittely, kuka se tulee alas?

Comments · 1 Views

Golden Knights ja Stars avaa huippukokouksen välienselvittely, kuka se tulee alas?

Stanley Cupin pudotuspelien divisioonafinaalit pelataan torstaina, ja neljä joukkuetta osallistuu kahteen paras seitsemästä -sarjaan. Pelit ovat tiukkoja ja rajuja, joten kumpi näistä kahdesta joukkueesta voittaa isosti!

Alkukierroksilla Vegas Golden Knights voitti ensimmäisellä kierroksella Winnipeg Jetsin 4-1 ja toisella kierroksella sai myös erinomaisen tuloksen ottamalla helpon 4-2-voiton Edmonton Oilersista, joka on vasta kolmas joukkue NHL:n historiassa, joka on edennyt Stanley Cupin finaalin ensimmäiselle kierrokselle vähintään neljä kertaa kuuden ensimmäisen kautensa aikana. Samoin Dallas Starsia ei kannata aliarvioida, sillä se voitti ensimmäisellä kierroksella Minnesota Wildin 4-2 ja toisella kierroksella Seattle Sea Monstersin niukasti 4-3.

Molemmat toisilleen tutut joukkueet asettivat kentälle joukkueidensa tehokkaimmat pelaajat, Vegas Golden Knights Pelipaita Jack Eichel. 26-vuotias sentteri johtaa Golden Knightsin pistepörssiä 14 pisteellä ja joukkue pelaa hänen kanssaan helposti. Ja Starsin 38-vuotias Joe Pavelski, joka on Starsin sielu ja yksi sen vaikutusvaltaisimmista pistemiehistä, oli yksi parhaista.

Kaksi huippujoukkuetta on jälleen mukana taistelussa kärkipaikasta, joten kumpaan se kaatuu! Ne, jotka haluavat saman Jääkiekko Pelipaidat Lasten kuin he, käykää verkkosivuillamme ja räätälöikää se!

Comments